І ми долаємо всі гори
Проходимо їх до кінця
Вони ніколи не зупинять
Бо є у нас іще серця
Найшли ми камінь на дорозі
Назвали мовою його
Прикрасили і обробили
Добившись щастя лиш свого
Не знали ми що такий гарний
І дорогий буде для нас
Він найкоштовніше створіння
Що мире й розлучає вас
І він в житті неоціненний
Даруєм людям ми його
Спілкуємось ми всі натхненно
Із ним доб’ємося свого
Огранений увесь з роками
Він став неначе ідеал
І ми шануємось з віками
І піднесемо в ореол
05.05.2003 (Яресько Я.М).