А без зв’язку немає сили
Яка б країна не була
Якщо вона могутня дуже
То без зв’язку вона слаба
Зв'язок основа управління
Якщо живий, дізнайся ти
Без нього матимеш страждання
І будеш мертвий без мети
І бій без нього неможливий
Основа справжнього митця
Що розуміється на війнах
І без свободи рве серця
І за сигналом йдуть сигнали
Перемагають вже війська
З зв’язком наладилось змагання
Всі борються ради зразка
Ми розуміємо суть справи
Що без в’язку нема кінця
Що перемоги в нас не буде
Не досягнемо ми вінця
05.05.2003 (Яресько Я.М).