Не рузумієм хто, що хоче
Чи жить чи вмерти у бутті
Не розуміють уже люди
Що їм потрібно у житті
Для всіх життя лише примара
Ідуть не знаючи куди
І настигає всіх їх кара
Летять в незнання, лиш туди
А суть життя уже померла
Літає тільки одна тінь
Що залишилась від незнання
І створює бурхливу лінь
Лиш існування не життя це
Навіщо мучити себе
Померти краще від пізнання
Ніж просто йти і бить тебе
Життя розвага невмирущих
Потрібно жити нам усім
Його не можна відтворити
Нам треба дорожити ним
05.05.2003 (Яресько Я.М).