Мій батько завжди йде зі мною
Коли є в житті я не ступав
Оберігає мою долю
Щоб я ніколи не пропав
Навчав мене ще із дитинства
Коли і як потрібно жить
Щоб міг прославити Вкраїну
І за життям що не тужить
До праці він привив з малечі
І шанувать своїх батьків
Щоб коли виросту не кинув
Щоб жив із ними й ніби цвів
Дав мужність, сили і відвагу
Бо сам борець за долю був
Здобув в житті він перемогу
Із славою в сім’ю прибув
Він батьком був і батьком буде
І скільки б років не пройшло
Його вшановую віками
І хочу щастя щоб прийшло
08.05.2003 (Яресько Я.М).