Життя неймовірне і це ми всі знаєм
Його не змінити нікому із нас
А ми не живем, лише тільки існує
Помрем без питань, офіцери, - за вас
Наказ офіцера як постріл літає
Виконуєм все щоб довіру піймать
Ми хочемо виховать з себе людину
Щоб доля дала лейтенантом нам стать
І серця завжди під прицілом
Ми хочемо вижить у цьому бою
Відважні солдати своєї країни
Ми будемо жити неначе в раю
Ми за вітчизну усе всі положим
І тіло і душу, і все життя
Є офіцера така тяжка доля
Та, що існує відважне буття
України офіцери, бережіть прошу себе
Щоб коханих захищати і усе що дороге
Вам сіяють зорі долі на погонах, на плечах
Ви народу вірні слуги, зорі сяють в вас у очах
08.05.2003 (Яресько Я.М).