А знаєш, найкращі люди
Приходять у наше життя,
Щоб змусити бачити сонце,
Де хмари стояли зрання.
Щоб навіть в найтемні ночі
Нам снились світлії сни,
Щоб люблячі лагідні очі
Теплом зігрівали дні.
І щоб шепотіли губи
"Кохаю" крізь вир подій.
Найкращі приходять люди
Щоб нас зберегти, повір.
16.09.2022