Коли хочеш бачити зміни,
То подивись у синє небо.
Там побачити лише треба
Державний прапор України.
Наш синьо-жовтий вже майорить
У вільному місті Ізюмі.
В своєму гарному костюмі,
Гуляючи з вітром, він парить.
І в кожному місті так буде,
І так буде в кожному селі
Та на всій Українській землі,
Наш прапор побачать всі люди.
Звільнимо все: поля, дороги…
І повернемося до родин.
У нас лише напрямок один –
Тільки вперед, до перемоги!
16.09.2022.