Я прошу,огорни мене, Всевишній,
Покровом твоїх світлих молитов,
Щоби душа моя, збентежена,невтішна,
Відчула мир Твій, спокій і любов...
Нехай мене охопить щира радість,
Думки несуть піднесення й тепло,
Прошу Тебе,даруй мені ласкавість
В душі плекати щирість і добро...
Нехай знайду розраду я в молитві-
Словами цими серце промовля...
Дай витримки в моїй душевній битві-
Хай буде Твоя воля, не моя...
Пошли мені думки й прохання світлі,
Щоб моя мова милою Тобі була...
Щоб сподівання вірою розквітли
Й душа умиротворена жила...
Допоможи мені відчути Твоє слово,
Яке снагою серце напува,
Воно розтопить відчаю окови--
Душа оновлена в молитві ожива...
Хай помисли освятяться Тобою
І запанує в серці доброта...
Прошу Тебе, мій Батьку, будь зі мною,
Без Тебе я на світі - сирота...