Тигренятку моє пухнасте,
Муркітливий малюче ти мій,
Символічно у грі світовій
Протилежностей і контрастів
Цілий рік в епіцентрі подій
Будеш втіленням днів смугастих.
У театрі спустіла сцена,
Світ під куполом цирку наче.
Де не глянь, всюди є арена.
І глядач – чи від сміху плаче?
Тож на тебе чекають трюки
Й гра в рулетку в повільнім плині
Під тремтіння, що йде по спині.
З-за лаштунків почуєш хрюки,
Бо цім світом владають свині...
03.01.2022
–––––––––––––––
Авторський колаж:
картинки з інтернету
–––––––––––––––