Іде по парку хлопець мріє
Шукає долю у житті
Йде до коханої дівчини
Щоб не один був у бутті
По лісу лине, він крокує
Багряний лист летить у низ
Він ніби бджілка влітку робить
Задовольняє свій каприз
Несе його на крилах ночі
Туди, кохана де живе
Він ніби пташка линуть хоче
Не знає, що життя криве
І розмовляють з ним дерева
Говорять, йди іди туди
Де сонце сходить ясне вранці
Пройти не можеш сам куди
Пройшов він все що говорили
На луг він вийшов у степу
Побачив в річці він дівчину
І на кохання впав тропу
16.05.2003 (Яресько Я.М).