...Життя людини,наче та дорога--
Буває добра,часом - йти не змога...
Та мусиш йти: чи темінь наступає,
Чи дощ,чи вітер гірко дошкуляє...
Ти мусиш йти...Твій шлях - один-єдиний,
Земний, реальний, хоч не зовсім зримий.
Цей шлях так часто сповнений тривог!..
Бува, шукаєш виходу з незгод...
І,щоб підтримати людину в тій порі,
Бог янголів нам шле, мов три зорі...
Хто візьме їх з собою в свою путь-
Освітить шлях-дорогу, знайде суть...
...Полюбиш ти життя своє і всіх,
Йти стане легше,будуть друзі,сміх,
Коли з тобою буде перший Янгол йти-
Тримай його, Любов не відпусти!..
А другий - шлях освічує завжди!..
Тоді сміливо йди вперед, не жди!
До цілі, до мети вперед ступай-
Надію світлу у душі тримай...
І щоби впевнено йти до мети -
З собою чисту Віру понеси!..
Вір у життя, у світло, у добро-
Від Бога Віра нам дана давно...
І хоч нелегкий деколи наш шлях,
Та сила Господа - у нас в думках!..
Усе ми можем перейти, в любій порі,
Коли сіяють в серці три зорі,
Чесноти вічні, сущі у житті --
Надія, Віра і Любов святі!..
Ти з ними йди!Твій шлях - один-єдиний,
Цілеспрямований, для тебе,для
Людини...