Прекрасна мова музики.
Слова немов відображаються в воді.
Музика на воді,
дзвенять над плесом
зникаючі човни,
птахи і листя.
Вони шукають місце
присісти й їсти -
ні розуму,
ні глузду.
„Музика на воді” — це збірка трьох оркестрових сюїт Георга Фрідріха Генделя. Прем'єра відбулася 17 липня 1717 року на прохання короля Георга I про концерт на річці Темза. Robert Creeley WATER MUSIC
The words are a beautiful music.
The words bounce like in water.
Water music,
loud in the clearing
off the boats,
birds, leaves.
They look for a place
to sit and eat--
no meaning,
no point.