Нема нічого, певно, ціннішого за досвід,
що зібраний по крихті в торбину подорожнього.
У водоспаді часу краплин буття удосталь.
Жагу не втамувати із глечика порожнього
та не зібрати крапель в посудину діряву.
Черпає світ натхнення тремтячими долонями,
вдивляючись у простір, напружує уяву,
утворюючи ритми пульсуючими скронями...
Нема нічого в світі ціннішого за досвід.
Тобі це певно треба – якщо щось відбувається.
У водоспаді часу краплин буття удосталь.
Примиренням з душею життєвий шлях долається...
05.03.2021
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––