Пісня тут:
https://vt.tiktok.com/ZSj5LhcTg/
Йдучи в наступну фазу відчуттів
Назустріч світловому дню,
Чого бажаю, те і сню,
Керуючи свідомо плином снів.
На ультрафіолетовому тлі
Кружляє звільна в небесах
Над синім морем білий птах –
І наші душі ніби журавлі...
У вирву просторово-часову
Ми потрапляємо, йдучи
Доріжкою сновидь вночі,
Крізь зорних мріянь хвилю світлову.
Там два світи зійшлися ув один –
І жевріє світань в душі
Та дзюркотять струмком вірші,
Снів журавлиних втілюючи плин...
09.11.2021
Приспів до пісні:
1) Журавлині сни – провісники весни,
Яка у будучність перепустку тримає,
Де перші квіти вибухають цвітом
І коци сущого вкриваються розмаєм.
2) Журавлині сни –
Провісники весни,
В них ко́ци сущого вкриваються розмаєм.
Журавлині сни –
Провісники весни,
Яка у будучність пере́пустку тримає.
Журавлині сни:
(Курли-курли-курли...)
19.10.2024
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––