У нас Вітчизна - понад усе,
К атів російських подолаємо в бОю.
Р ашистам новий день поразку несе,
А їх земля покрилась вже ганьбою.
Ї х лють і звірства не забути нам
Н а довгі роки , на тисячоліття.
Ц іною крові ми здобудем Миру храм,
І в пам'яті залишаться війни жахіття.
Слава Героям України !!!