Не голова - з помиями баддя:
Пробите дно, бракує клепки...
Це пункт чудних світів злиття,
Де люди всі - складні маріонетки.
&
Хтось ніби в ступі суміш перетовк, -
Уявну яв із явним фальшем, -
А мозок, з вивихом думок,
Малює все прикольним шаржем.
&
Зникають декорації і грим,
Зривається вбрання і маски...
Стає все дриґом догори, -
Всі персонажі - не з своєї казки...
&
А може й справжні мисленні світи,
Де перекреслені закони...
Там, де на дзеркалі води,
Пливе каміння, листя - тоне...
* - японське прислів'я
(все не те, чим здається...)