Чаю пакетик на двох…
Посмішка вранці, обійми.
На перехресті тривог
Та у чеканні постійно.
Треба щоденно до справ.
Їх нескінченний перелік.
Стіл із улюблених страв
Кличе: мерщій до вечері!
Тільки напруженість знов,
Бо у дорозі коханий.
Хай прокладає любов
Стежку до рідного краю.
Стежку безпечну, м’яку,
Променем сонця зігріту.
Без перешкоди, швидку,
Ту, що із мирного світу.
Чаю пакетик на двох…
Звикли ділити щоразу.
В колі взаємних турбот
Місця немає образі.
Сенс їх життя – тільки рáзом.
***
На доленосній життєвій арені
Труднощі рáзом долати численні.
Щастя на двох розділити, проблеми,
Швидше часи пережити буремні.
18.10.2022