В руках тримаю сяйний кусень
Мого натхненного буття –
Все буде так, як бути мусить
У рамках світосприйняття,
Де небо кольору лазурі,
Сапфіру, чи то бірюзи.
А хмари наче коні мурі –
Все ж не стоптати їм краси,
Яка в душі зросла та квітне
Мов пишний розмаїтий сад.
Уява в небо тягне віти,
Малює барвний зорепад.
В руках тримаю сяйний кусень
Мого натхненного буття –
Все буде так, як бути мусить
У рамках світосприйняття.
14.12.2021
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––