Вони чекають наших молитов -
Ковточок слів, загублених у ранах,
Чекають незакінчену любов
Весною, у замріяних каштанах.
У літніх мальвах, вишні у саду,
У зорепаді, вишитій веселці,
В осінніх кроках зморену грозу
І вірність щиру у людському серці.
Чекають миті витканих свічок,
Тепло розлук у смутку світанковім...
Промінням сум притишить потічок,
Останнім криком, вірним, смерековим.
Останнім птахом в світлих небесах,
Осанною відспіваного болю,
Увіруйте у птаха в небесах -
В молитву, що відпущена на волю...
#лесяутрисковоробець