Читай. Це для тебе.
Досі вважаєш, що я зухвала…
Досі злишся, досі так темно
У душі твоїй темних підвалах..?
Час минув. Усе вже в минулому.
Наше добро замістилось,
Як хімічна амфотерна сполука.
Ми вже інші. Все з часом змінилось.
Я б хотіла сказати у вічі:
«Як раніше вже зовсім не буде»
Нині ти гордість. Я відчуженість.
Лишилось відстані нас відітнути.
Читай. Це тільки для тебе.
Ця історія – діло наших рук.
Усе ж дякую,
завдяки тобі я побачила
хто поруч лишився,
хто істинно щирий,
та хто
по-справжньому друг.