Павшим найманцям-москалям.
Спи,москалик, засинай.
Мрієш. що потрапиш в Рай ?
За твої діла лихії,
За розстріляні надії,
За знедолений народ
Пекло жде тебе, урод !
Ти чого сюди припхався,
Хто тебе сюди позвав ?
Біг в війну, аж спотикався,
Хай би тебе дідько взяв !
І він взяв, і вже немало,
І дорослих і юнців,
Бо не виросло ще жало
В московітських поганців!
Бо ми той народ, що в змозі
Свою гідність захистить.
Тож не стійте на дорозі-
Будем гаті з вас мостить.
Й по прокладеним загатам
Із ворожих костомах,
Будем гнать рашистських катів,
Будем бити їх проклятих,
Як славетний Мономах.
Луганськ 11.11.2022 р.