коли я впала у глибоке море
легені залилися сольовою водою
я добре відчуваю той запах і досі
коли ноги з дому тікали чисті та босі.
а коли мене штовхнули з десятого поверху
моя руда голова трохи йшла обертом
усі мізки заполонили думки
"до чого ми докотились? до чого прийшли?".
потім я отруїлась чадним газом
а надто здалося, що на кухні щось
смажилось
в морзі мамі сказали, що під плазом
мене знайшли міцні водолази.
а в кінці я померла від якогось бронхіту
на мою могилу принесли рожеві квіти
рожеві. бо я так люблю. рожеві..
пастелі, камелі, і я в них цвіту.