Полтавський санаторій:
Кіномеханік Анатолій,
У бухгалтера відпустка,
В косі шовкова хустка…
Каса: «Оплачено квиток!»
«Дивний номерок?»
Найсолодші сливи –
Цікаві перспективи…
Загадкове кохання:
Розмови з вечора до рання,
3 роки листування,
Сердечні фільмування…
Подвійне весілля:
Гучне застілля,
Обряд вінчання –
Здійснилися бажання!
Лікарський вирок:
«Нет красивых бирок!
Муж Ваш бесплодный!
Короче – не годный!»
2 роки поневіряння:
Не згасало кохання,
Допоміг Господь Бог!
Забули жахливий діалог!
Знову корисні поради,
Без жалю і пощади:
«Малыш не жилец!
Чего орёте, Отец?»
Прийнято рішення:
Не важливе заклання!
Восьмимісячна 1700
Варта дрібних перешкод!
PS: Дякую Батькам за ЖИТТЯ!Ketrin S. 25.11.2022 р.Фото: Сімейний архів м. Карлівка ❤️ (моє перше фото 3 м.)