П’ятдесят три роки батьки разом,
Не простий пройшли життєвий шлях,
Труднощі спіткали їх щоразу,
Дітей виростили, є під небом дах!
З юності до старості в роботі,
Не жаліються ніколи що і як,
Поважають у Іваньках Криворотів,
Бо порядність їх найголовніший знак!
Не сварилися з сусідами ніколи,
З хати не виносили сміття,
Не ділились своїм сумом й болем,
Разом пробивались все життя!
Дякую за все вам Тату й Мамо,
Миру Вам! Здоров’я і Добра!
Будьте довго-довго разом з нами,
Жить для себе вам прийшла пора!