НА ХВИЛИНКУ СТАНЬТЕ! ЛЮДИ СВІТУ!
На хвилинку станьте! Люди світу!
Чуєте, сирени в Україні!
Це повзе війна, це гинуть діти,
Це сльози матерів ,це смерть руїни.
Підіймайтесь ,не мовчіть ,послухайте,
Досить співчуття ,мало співчуття,
Ми за волю вас ,усі народи,
Платимо життям, дорогим життям.
Виповзла з Росії дика гідра,
Вже давно народжена ,зросла,
Ця страшна тварюка дуже підла,
Апетит її не має ні кінця ,ні дна.
Разом ми її за мить здолаємо,
Станьте з нами в ряд, бо це війна,
Ворога й самі ми подолаємо,
Та росте ціна, ой страшна ціна.
Люди світу !Хто за справедливість,
Хто цінує правду й ненавидить зло,
Той хто має в серці милість,
Не чекайте в свою хату зміїне кубло.
Просто зупиніться і послухайте,
То не грім гримить і не гроза,
То кричить і стогне Україна,
Кров'ю вмита, тут біда ,біда...
ID:
967489
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 05.12.2022 11:47:47
© дата внесення змiн: 05.12.2022 11:47:47
автор: Таїсія Діброва
Вкажіть причину вашої скарги
|