Життя
Абсолютно
Непередбачувана
Картина !
Людині -
Опиратися
Дійсності
Відчайдушно !
Аби
Нарешті
Досягти -
Адаптувати -
Марення
Мрії...
Жан-Клод Ван Дамм - популярний американський та бельгійський кіноактор, сценарист, кінорежисер, який починав свою кар'єру як боєць-кікбоксер. Кумир підлітків і герой постерів, де схожий на безстрашного воїна, котрий долає численні труднощі та перешкоди в боротьбі за виживання.
Нещодавно зірковий артист зустрівся з українськими військовими і підтримав Україну в протистоянні з російським агресором.