Розігрують драчку сіонські вовки –
Два Вóвки – слов'янських народів царьки,
Один закидає – який він єврей,
Пособник нацизму – ганебних ідей?
А другий кляне його варварський хист
Цілком "натурально", як справжній артист...
Обидва ці члени сіонської трупи,
Розігрують сцени на гоєвих трупах.
19.12.2022
Щось заметушились цар-маріонетки
І дивні візити якісь почали –
Один заявився у "льох" бульбашенки,
А другий – у ложі на шефкилими...
Подібно, що досі була лиш размінка
У цій найжорстокішій неовійні,
А по цих візитах і цінних вказівках,
Десь після молебнів на "месах-ялинках"
Влаштують кошмарніші ночі і дні...
21.12.2022