Краса природи і народу
І наший довгий вічний путь
Він не закінчиться ніколи
Його народу не забуть
І довго йшли крізь всі походи
Крізь ворога, що гніт затяг
Ми будем жити й не забудем
Що вихідці з самих варяг
Сарматом батька називаєм
Що боронив від ворогів
Боровся за життя завзято
І до свободи нас привів
Це наша славна Україна
Країна мрії і добра
Давайте жити всі щасливо
І в серці в нас вона одна
Дзвін шабель і ніжність співу
Звук могутньої сурми
Дух козацький – він не зламний
Стоїм завжди у корми
Здобули ми незалежність
Доказавши що живем
Ми незламні, віковічні
За стою сім’ю помрем
02.09.2003 (Яресько Я.М).