Сльози щастя виступають
Як я згадую тебе
Хочу знову буть з тобою
В щасті окунуть себе
І не можна зупинити
Той прекрасний сліз ручій
Що тебе із моїх віків
Бо давно уже нічий
Бо покинувши свободу
Дав собі те слово я
Що якщо з тобой не буду
То не буде жить сім’я
А кохав тебе всім серцем
І не міг я зрозуміть
Твердість думки і надії
І не міг тебе прийнять
Лиш тепер згадавши днину
Коли рядом була ти
Стаю знову я щасливим
Й тебе хочу зберегти
Зрозумів що був неправий
Що тебе одну кохав
Відвернувся я від правди
Й свою долю скоротав
04.09.2003 (Яресько Я.М).