Ми змінюємося під впливом людей, яких зустрічаємо, в силу певних обставин, а, буває, просто за коротку чи довгу ніч - вже зовсім не ті...., і часом настільки, що самі себе не впізнаємо....
Я сьогодні проснулась іншою...
Так із кожним , мабуть що, бувало.
Ніби вітер, чарівно ніжною,
Мов би крила свої розправила.
До проблем стала все байдужіша,
Навіть друзів пустила до фільтру...
Я сьогодні встала доросліша,
Запросивши на чай долю хитру.
Ще не раз я проснуся іншою,
Без причин усіляких на зміни...
З кожним разом все щасливішою,
Залишивши з поразок руїни...