День перемоги святкуємо знову
Вітаєм своїх лицарів ми
Що боронили свою Батьківщину
Які дорожили нами всіма
Даруєм їм радість і сподівання
Не буде на світі ніколи того
Вони боронили ворога дружно
І повернути не в силах всього
Підтримати правду і силу народу
Кай пам’ятає ті страшні всі дні
Коли всі помирали за нашу свободу
Що снились ще довго буде у сні
Пройшли різь розпалені кулі, гармати
Даруючи другу поміч в біді
Один за одного готові померти
Такі друзі є лиш козацькім роді
Звитяжно боролись за нашу свободу
І шли все вперед, не хотіли ставать
А правда живе і зів’ються дороги
І будем завжди ми дідів прославлять
Мить перемоги вони не забудуть
І день цей завжди буде край берегти
Вшануємо квітами нашу свободу
І будем в серцях її берегти
09.09.2003 (Яресько Я.М).