Боже, Ти знаєш, як хочеться знову,
Лиш про Любов дивовижити вірші ?
Трохи сумні і печальні.. Та ліпші,
Ніж про війну... Як же хочеться знову !
Боже, Ти знаєш, як хочеться часом,
Начарувати у кухлику кави
І пригощати Кохання ласкаве ?..
Тільки Єдине.. Так хочеться, часом.
Боже.. Ти ж знаєш.. Я сильна, все зможу.
Я все здолаю, бо Ти - в Допомогу !
Тільки ж так хочеться щастя земного,
Просто любити... Ти ж знаєш.. Я зможу.
Боже... Мабуть, скаже хтось: "Не на часі.."
Тільки не можу писати про інше...
Люди.. Любові, вам.. хай, хоч у віршах !
Хай вам Любов буде завжди на часі.
#Ма_Річка #вогник #руденька
Так хочеться не тільки написати, але й поринути у вир цих почуттів
І най війна іде, але й вона ж скінчиться
Любов нам в цьому допоможе
Любіть, любіть без зайвих слів
Вже час таки писати про любов!
Хай хоч на мить
тепло зігірє душу
Нехай Мужчин на фронті защемить
Тих що боронять Небо нам і Сушу
Солоні сльози їм зігріють кров