Побачимся знову, я їду додому
Долаю дороги і чую пісні
Чекай мене мила, щаслива дитина
Уже ще побачу я у вісні
Відчую знов вітер і шепіт діброви
Кохання згадаю у серці своїм
І знову згадаю я прожиті роки
Завжди знаєш буду я тільки твоїм
Дорога все лине, забуте минаю
Дивлюсь на дерева я у вікно
А думка сьогодні мені знову підкаже
І знов загорне серце в сукно
Очі закрити свої я не можу
І знов поворот і спуск як завжди
А мила дорога в’ється струною
Не бійся кохана я іду, жди
Я їду додому і музика лине
В той дім де мене давно не було
Родину згадаю, вишневу хатину
І своє рідне красиве село
А радіо грає і згадую край я
В якому я виріс й життя проживу
Його я Лютенька завжди називаю
І серце радіє бо його я люблю
14.09.2003 (Яресько Я.М).