Актору народного театру ім. Леся Курбаса , вірному синові України , прекрасній , світлій людині Сергію Копотілову присвячується...
Не доспівав ти пісню солов'їну,
Скільки в театрі ще б зіграв ролей...
Та впав на полі бою за Вкраїну,
За мир і спокій для усіх людей.
З портрета усміхаєшся дитинно,
Такий добрячий , щирий і простий.
А скільки їх... О , ненько , Україно,
За тебе гинуть в час цей нелегкий.
Плаче небо серед зими дощем,
Туман жалю і болю над землею
В серцях краян великий біль і щем,
Герой прощається із світом і ріднею.
Тужать брати , що з ними воював,
Старенька мати , діти і дружина.
Смуток в очах, мов птах німий застиг...
Тужить за сином Мати -Україна!
Душа летить до Бога,до небес
Там тисячі їх , уже ціле військо...
Дай, Господи, щоб край наш вже воскрес,
Щоб не кровила доля українська .
Вічна і світла пам'ять тобі , наш Герою!
Герої не вмирають !!!