- Ти скажи мелодія сумна
ти скажи чому завжди одна ?
- Я ? Я - мелодія без слів.
І душі журливий спів,
а ти скажи чому усе один ?
- Я забув гармоній лад стрункий.
Та не чув мелодій спів дзвінкий.
Я, я слова, я просто звук.
І я бранець ніжних губ
і я вірші сердечних мук
- Я знашов, тебе, моя сумна
Ти повік мелодія моя !
- Ти - голос моїх мрійних нот,
найліричніший акорд.
І ми тепер вже не самі.
- Я знайшов мелодію для слів
- Я знайшла забраклих голосів
Ми , ми - єднання двох сердець.
Ми, ми - початок і кінець.