1.
Кожний день ховають вбитих
В наших селах і містах
Хоче нас москаль згубити,
І навести дужий страх.
Хоче знову підкорити
Нас за волю мій народ.
Та не вийде тим бандитам
Подолати наш оплот.
Наші славні козаченьки
Героїчно орків б'ють.
Їх навала - наших жменька,
Але раду їм дають.
А як йдуть вони в атаку
Й там лишаються навік.
Наші чистять цю клоаку,
Терорист - не чоловік.
Де недавно було тихо -
Тепер сльози матерів.
Стільки горя, стільки лиха,
Плачуть дітки без батьків.
2.
Наші воїни, я знаю,
Зло скарають непростиме.
Хмурі дні в крові спливають...
Сонце правди йде за ними.
Тільки віра, тверда віра,
І любов до Батьківщини
Подолає того звіра
Во ім'я добра людини.
22.01.23р.