Коли в нас безліч віршів про любов,
То мусимо й про інше все писати…
Скажімо, ми повинні знов та знов
Полегшення у туалеті прославляти!
Щоденно про святе це відчуття
Ми мали би із вдячністю співати,
Але ж безсиле тут мистецтво:
Не може ні сказать, ні показати…
Поети та художники пасують -
Не в змозі унітази прославляти.
Урологи-проктологи чаклують,
Щоби потреби нам справляти.
Коли ж безсилі виявились Музи,
І не змогли створити нам нічого,
То ескулапи - їх пігулки й клізми -
Нам відкривають до життя дорогу.
(з російської) 17/2/2023