Пісня тут:
https://vm.tiktok.com/ZMhAfsAjg/
За мотивами вірша С. Єсеніна "Шаганэ ты моя, Шаганэ"
Шапокляк ви моя, Шапокляк!
Чи тому, що я в гуморі нині,
Не зважаю на капості дивні.
Най би трафив, як кажуть, вас шляк,
Шапокляк ви моя, Шапокляк.
Чи тому, що я в гуморі нині,
Звеселяє ваш кожен крок
Й кострубатенький говіро́к.
Посміхаюся бешкету тіні
Чи тому, що я в гуморі нині.
Не зважаю на капості дивні,
Що з щурячого мозку взяти,
Нісенітниць окрім зачатих
У манорії провокативній.
Не зважаю на капості дивні.
Шапокляк ви моя, Шапокляк!
Не сидиться спокійно бабці,
В перехожих шпурляє капці.
Най би трафив, як кажуть, вас шляк,
Шапокляк ви моя, Шапокляк.
01.12.2021
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––