Очі, як небо, сині
Сподобалися дівчині.
Вона їх забути не може -
Вночі серце тривожать.
Очі, як море, сині
Не дають спокою нині
Уві сні бачить ті очі.
Про них всі мрії дівочі.
Очі сині, як льон
Поверніть спокій і сон.
Хто сказав, очі сині і карі
Не підходять до пари?
Бо той хлопчина
Мріє вночі про дівчину,
Про чарівні очі карі.
Як би було добре в парі!
Zoja 19.02.2023
Зоя Міщук
Світлина з мережі