24.02.2022 - час зупинився,
Неначе Бог Часу
Натиснув на кнопку
"Стоп" на пульті
Своїм невидимім
Тоді. 24.02.2022 - час зупинився,
На даті смертельній,
Трагічній - в думках,
Голові та ментально,
Ракети полетіли тоді.
24.02.2022 - час зупинився,
Хоч б не назавжди,
Щоб ворог покинув
Думки наші та землі
Назавжди, зникаючи на сторінках
Історичних книжок.
24.02.2022 - час зупинився,
Не вмиратимуть наші
Надії, життя,
Віра й наснага.
24.02.2022 - час зупинився,
Зупинилися рани та кров
З них, опинилася
Смерть у пастці, а горе
Зникне невдовзі.