Мені не лячно, тільки смуток
Згортав докупи почуття,
Які пили ми мов отруту
З червоних маків забуття.
Мені не лячно, я благаю
Мінливість миті мати шанс
Звести всі сумніви до краю,
Аби отримати баланс.
Мені не лячно, я зазнала
Колького вістря зимних веж
Та сьогоденням покохала
Життя без міри та без меж.
Мені не лячно, я за обрій
Зійду палаючим вогнем
Та вірою у сили добрі
На серці викую тотем.
29.02.2016
–––––––––––––––
Картинка з інтернету
–––––––––––––––