"Обов'язково
Ліквідуємо
Екстремістів !" -
Незламною
Аурою
Заряджає
Етер
Людська
Енергетика.
Набундючилася
Свавільна
"Ь"...
Капітулюватиме ?
Аякже !
Олена Зеленська - перша леді України з 20 травня 2019 року, дружина шостого Президента України - Володимира Зеленського, учасниця та сценаристка студії " Квартал 95".
Під час широкомасштабної збройної агресії росії активно виступає з патріотичною місією закордоном, презентує Україну на різноманітних міжнародних майданчиках.
Займає рішучу громадянську позицію і робить усе можливе для нашої спільної Перемоги над лютим ворогом.