А мені треба, щоб до нього теж приходив Миколай
І приносив те, що він хоче
Може щасливі миті серед звичайного дня,
А може купу щастя
Може мене, може гроші
Може ті речі, яких він хотів в дитинстві
Може, щоб його помітив хтось
Через те, що колись хтось не помітив
Може хай це буде сюрприз під подушку,
А може щось екзотичне, що міг би з'їсти чи випить
Хай принесе йому, його хвилювання
Він їм відкусить страшне, бо вони ж шоколадні
А ще хай принесе мене, я гризну його за вухо,
Бо воно миле в нього і ладне
Може хай каву несе, щоб він нею смакував,
А на дні вдивлявся в гушу
І бачив там себе в Карпатах і в Альпах,
А потім реально туди був відпущений
Принеси йому, будь ласка, тепло
Може у вигляді ковдрочки чи светра
Хай він не зрозуміє, звідки це взялося,
А поряд мила листівочка з фетру
Принеси йому всі мої поцілунки,
Запах мого kenzo в машину
Хай ніколи не буде черги на СТО,
Коли він перевзуває шини
Хай йогомоя улюблена куртка
Служить довго, бо я її люблю,
А комарі не кусають, бо я їх всіх вб'ю!