Відпускаю тебе, відпускаю тебе, відпускаю,
А як далі мені, як без тебе я жити не знаю…
Забуваю тебе, забуваю тебе, забуваю,
Я розлукою зболену душу і серденько краю.
Приспів:
Немає слів – мовчу, і мовчки я кричу…
До болю до плачу… Мовчу – кричу…
Поверни любов, бо мені болить,
Пригорнися знов мого щастя мить.
Поцілуй мене і вдихни життя –
Вогонь спалахне і серцебиття.
Відпускаю тебе, відпускаю тебе, відпускаю,
Те страждання – біда, нас обох я безжально караю.
З неба грім і гроза, і дощами сльоза – я страждаю.
Відпускаю тебе і кохаю, кохаю, кохаю…
Відпустити тебе і забути не зможу, не зможу.
Я без тебе, коханий, себе в самоті не знаходжу.
Наші рани я міцно зашию любові нитками,
Не погасне ніколи вогонь почуттів поміж нами.
Зоя Журавка.