Сину, сину, мій єдиний, ти моє життя,
Я світитиму, як сонце в твоє майбуття,
Я радітиму за тебе, ти, мій сину, світ,
На моїй життя стежині ти барвистий цвіт.
Ти живи, живи, мій сину, і щасливим будь,
Про добро у своїм серці тільки не забудь,
Нехай друзі будуть вірні, щирі почуття,
І горить, горить-палає в серці полум’я.
А я щастям твоїм жити буду, сину мій,
Ти для мене найдорожчий, ти мій золотий,
Моє сонце, і мій місяць, і моя зоря,
І нехай горить не гасне зіронька твоя.
Зоя Журавка