Пише з Армії листа дружині Микола,
Любе Сонечко, тебе не просив ніколи,
Зараз я тебе прошу, коли твоя ласка,
Купи жінку надувну і пришли будь ласка.
Вибирай, щоб покрупніша, щоб великі груди,
Я на ній не тільки плавать, навіть спати буду.
Та не думай ти нічого дурного Маріє,
Просто я служу на флоті, а плавать не вмію.
Як пришлеш, то я на ній укладусь на груди,
Усю нічку наче пан смачно спати буду.
А як прийде старшина, щоб будити рано,
Я скажу :" Ти ж поважай, ізо мною дама".
Прочитала Маша лист і пише Миколі,
Не жаліла я для тебе нічого й ніколи,
Та куплю найгіршу з них, десь на пів зарплати,
Бо у черзі тебе, гуртом, можуть затоптати.
Куплю страшну як у селі у нас відьма Ліза,
До такої я думаю ніхто не полізе.
Пише знов Микола лист :"Кохана Марусю,
Як з такою спать, то я краще вже втоплюся".
Автор, написали бы сразу и ответ. Мол, любимый, Я тоже плавать не умею, но мечтаю с подружками наперегонки до буя и обратно. Ну и сразу дуплетом о форме спасательного жилета для заплыва
Амадей відповів на коментар Zorg, 18.03.2023 - 21:13