Заблискало, загриміло,
Спинилась землі хода -
Кристалами задзвеніла
Із неба жива вода.
Стікала по підвіконні,
Лягала на літній сад
У лілій тонкі долоні,
На пишні троянд уста.
Бриніло вологе листя,
Всміхалося до дощу,
А краплі усе лилися,
Періщили досхочу.
Півонії сипались свіжі, -
Рожевий хурделив сніг,
А я загорталась у ніжність
Духмяних пелюсток їх.