Ти не лови мене на зраді,
На том шляху мене не схопиш.
Слова образливі, трикляті
Не кидай в мене, сам потонеш.
Ти не радій, що плакать мушу,
Не ти тому на те причина.
Не рви рубаху з себе й душу,
Що йду вперед, що я людина!
Ти не питай, чому змінилась,
Та не дивуйся, що, як камінь,
Тобою живши, я змарнілась,
Згасив душі моєї пламінь.
Ти не погрожуй, бо не та вже.
Не та, ти чуєш, як раніше?!
Нема страху, вогонь лише
І подих вільно знову дише.
Хай відростають мої крила,
Тобі мене не зупинити,
Ти зрозумієш, я- це сила!
Я йду вперед, я буду жити!
22.09.2022