Волелюбний -
Автентичний -
Сміливий !
Искрив
Людяністю !
"Ь"
Соловейка
Импровізацій
Мозолила...
Орел -
Наглядач
Етером
Невсипущо
Кружляв -
Облизнувся...
Василь Симоненко (8.01.1935-13.12.1963) - легендарний український поет-шістдесятник, журналіст, учасник руху спротиву тоталітарній радянській системі. За своє коротке життя, яке йому жорстоко укоротила тодішня окупаційна влада, Митець став взірцем патріотизму, уособленням бунтівного й крилатого духу людської гідності, прекрасним ліриком і моральним авторитетом з чіткою громадянською позицією.
" Ти знаєш, що Ти - людина.
Ти знаєш про це чи ні ?
Усмішка твоя - єдина,
Мука твоя - єдина,
Очі твої - одні.
Більше Тебе не буде.
Завтра на цій землі
Інші ходитимуть люди,
Інші кохатимуть люди -
Добрі, ласкаві й злі..."
"...Можна все на світі вибирати сину,
Вибрати не можна тільки Батьківщину !"
"Живе той, хто не живе для себе, для других виборює життя."