Хто сказав: "Моя-твоя"? -
Бóжа людськая земля.
Богом дані нам світи.
Не "твоя"! Не говори!
Тимчасово ми в цьом світі.
Не госпóда - Божі діти!
Ми прийдемо та підемо.
А з собою, що несемо?..
Серця світ, любов, добро,
Чи родиннеє тепло?
Може зло душі чи гнів,
Чи війну серед світів?
Кожен за собой все знає,
Що вчинив- не забуває.
Перед Богом рівні всі!
Збрешеш, лише, ти собі!
Час прийде, з усіх спитають.
Хто, як жив - про всіх все знають!
Та, як мир не принесем,
То дарма життя живем!
18.03.2023